Laudate Dóminum Verano 2019

Veni, Sancte Spirítus, veni in cor nostrum,
et emítte cælitus Lucis tuæ rádium.

Descargar boletín

Cuando el Señor, alienta en nosotros, siempre es Pentecostés.

Cuando el amor, nos lanza a la vida, siempre es Pentecostés…

El cant de Cesáreo Gabarain ens ho recorda: cada dia és Pentecosta si l’Esperit Sant encén les nostres ànimes en el foc del seu Amor i alena les nostres vides. Per això la felicitació del nostre consiliari Fra Vicent Igual, OP, amb la suggestiva icona que veiem a la portada, és per a avui i per a demà, per a la PENTECOSTA de cada dia. Gràcies, estimat fra Vicent!

Sabem que el diumenge 9 de juny, justament coincidint amb la solemnitat de la Pentecosta, va celebrar el 50è aniversari de la seva professió solemne a la gloriosa Orde dels Frares Predicadors de sant Domènec. Tenia 21 anys i un dia… Enhorabona, de tot cor! Ens unim a la seva acció de gràcies i demanem a Déu Pare, Fill i Esperit Sant, que l’ompli, a vessar, de la seva Gràcia per viure plenament i joiosament identificat amb Crist Sacerdot. Que la Verge Mare de Déu el protegeixi, acompanyi sempre i faci ben harmoniós el seu laudare, benedícere, praedicare.

Compti amb la pregària de les adoradores de l’ANFE de la diòcesi de Barcelona. Fins cada dia a l’Altar!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.