Elecció a presidenta diocesana

Gràcies, Mariona Sancho!

Gràcies, Anna Maria Castillo!

Com totes sabem, el dissabte 9 de juny, memòria de l’Immaculat Cor de Maria, vàrem celebrar joiosament l’Assemblea diocesana de l’ANFE de Barcelona. Amb laconnotació especial que, transcorregut el temps reglamentari, “tocava” elecció de Presidenta diocesana per als propers quatre anys. De la terna d’adoradores més proposades pels diferents torns de Barcelona i Cornellà, va ser elegida l’Anna Maria Castillo Jurado, mare de família, adoradora nocturna del torn de la Secció de Barcelona Santa Margarita María Alacoque. Fem-li costat! Enhorabona, estimada Anna Maria! I moltes gràcies per haver acceptat.

I moltes gràcies a tu, estimada Mariona, que has assumit aquesta responsabilitat els últims anys.

Enhorabona a les noves adoradores que aquest dia vàreu assumir el compromís de fidelitat a l’ANFE i en rebéreu el distintiu. Benvingudes!

En el cor i la pregària, la Maria Antònia Callís. I les adoradores malaltes. Forces vives també de l’ANFE. Adoradores per sempre!

Donem per tot moltes gràcies a Déu. I, plegades, amb la guia, ajuda, consell, impuls de nostra Mare del Cor Immaculat, continuem vetllant, pregant i treballant perquè l’ANFE sigui avui i sempre, aquí i arreu, tot el que Jesús n’espera. És necessària com mai! Pensem que no és qüestió d’edats ni altres sofismes, sinó d’AMOR sense mida i de compromís. No podem defallir ni defraudar Aquell que compta amb totes i cadascuna de nosaltres!

Consell Diocesà en funcions de l’ANFE de Barcelona

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.