Laudate Dominum Abril 2017

40 HORES 2017

ld_abril_2017

Units en una sola fe,
per una diòcesi viva i vivificant

Ara, em cal pregar per l’Església catòlica, estesa d’orient a occident. Així respongué el bisbe sant Fructuós a qui li demanava que pregués particularment per ell. I si l’Església és tan universalment extensa, es fa propera a cada diòcesi i a cada parròquia. La celebració anual de la Pasqua ens convida a aixecar doncs les nostres mans en acció de gràcies per la victòria de Crist sobre el pecat i la mort, ens convida a impetrar de Nostre Senyor una consciència pura i la gràcia d’una arxidiòcesi de Barcelona formada per membres vius d’un Cos –el de Jesucrist– que ha de donar vida com riu desbordat a tot aquest ramat cansat i afeixugat pels llops –interiors i exteriors– que el devasten.

La secular tradició de les quaranta hores d’adoració eucarística continuada a l’Arquebisbat de Barcelona ens recorda que mai no ens mancarà pastor. I no podran fallir l’amor i la promesa del Senyor ni en aquest món ni en l’altre. La sang dels nostres màrtirs és la profecia que ens anuncia que a Déu ningú el pot guanyar en generositat. La nostra obediència i fidelitat a les seves promeses abocarà sobre nosaltres la seva benedicció, sempre embolcallada del dolor de la Passió i del goig del seu triomf.

Que cadascú dels qui hi participin pugui experimentar la presència forta d’Aquell que és infinitament sant i misericordiós. Que la nostra adoració sincera i la nostra vida fidel als manaments esclati en el mateix cant de lloança del sacerdot i poeta mossèn Pere Ribot tot contemplant el Senyor Eucaristia:

Quan us vestiu de la nostra carn
sou el que sou: Paraula, la resplendor del Pare
invisible i sensible per tots quatre costats.
I encara que calleu, oh Verb,
sou persona en feblesa i no pecat,
forma de Déu i humanitat en flor
tot d’una peça.

Beneït sigui el Senyor en el Santíssim Sagrament de l’Altar, ara i per tots el segles!

Que la Mare de Déu de la Mercè ens obtingui la gràcia d’una fe ferma i valenta per testificar el seu Fill ressuscitat.

Adoració Nocturna Femenina de Barcelona (ANFE)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.