Laudate Dominum Març 2016

ld_marzo_2016

Crist, aquí i avui, és l’Eucaristia!

Des del 2005 –Any de l’Eucaristia– l’Adoració Nocturna Femenina (ANFE) de Barcelona impulsa i coordina l’Adoració continuada al Santíssim Sagrament, en la seva modalitat simbòlica de 40 hores, com una cursa de relleus, entre parròquies, convents i centres de culte, durant el temps pasqual i fins la solemnitat del Corpus Christi.

Any rere any, la intenció central d’aquesta pregària magna i unànime, ha estat unísona amb el sentir de l’Església: increment del culte eucarístic, vocacions, sacerdoci ministerial, vida naixent, família, cristians perseguits…

Jesús Sagramentat és el nostre Salvador ressuscitat, amb tot el poder del seu Amor i la seva Misericòrdia que es vessa sobre aquells que s’acosten a la seva presència! Prop d’Ell ens apleguem també aquest Any de la Misericòrdia.

En un moment en què el món, sota la cobertura ideològica del laïcisme, demana via lliure per a acabar amb la presència de Déu en el món, és necessari reforçar la presència del Déu víctima fet aliment, del Déu Eucaristia. La nostra adoració es un acte de culte a Déu, és comunió, propiciació, expiació, curació. És medecina per a les nostres ànimes i és un servei inestimable a la societat en la qual vivim. La societat necessita, per a no morir d’inanició, aquestes minúscules cèl·lules de pregària, d’adoració i de vida espiritual. Aquesta cursa de relleus d’adoradors vigoritzarà l’arxidiòcesi; avivarà el foc eucarístic que manté l’ardor en els nostres cors.

I –prou ho veiem, i ho diemamb llàgrimes–, el vendaval de laïcisme que ens sotraga, també s’escola per les escletxes de l’Església i refreda la fe de molts. Per això, hem d’aprofitar aquestes 40 hores –multi hores– per fer pinya en torn de Jesús Sagramentat, refermar la nostra fe i recarregar els nostres cors del coratge imprescindible per a fer front a aquesta àrdua batalla. És Jesús qui ens interpel·la: Mira, sóc a la porta i truco. Si algú escolta la meva veu i obre la porta entraré a casa seva i menjaré amb ell, i ell amb mi. Estarem amb Jesús. Ell ens reconfortarà. I cadascun dels temples on es celebrin aquests torns de vetlla, serà un far de llum que il·luminarà la ciutat. Pocs punts de llum per a una arxidiòcesi tan extensa, però suficients per a no deixar els nostres pobles i ciutats en tenebres. Il·luminació d’emergència que ens lliura de la foscor total. Persistim en l’Acció de Gràcies. Si cuitem a fer-li costat, Ell ens farà costat a nosaltres.

Comptem amb l’impuls i protecció maternal de la Mare de Déu de la Mercè, Estel de la nostra Fe, que vetlla sempre la nissaga del redimits.

Santa Pasqua de Resurrecció!

Adoració Nocturna Femenina de Barcelona (ANFE)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.